Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, Premiul Agriculturii!

Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, Premiul Agriculturii!

Duminică dimineaţă, Hipodromul Ploieşti va fi gazda unei noi reuniuni hipice oficiale pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom şi cu sprijinul sponsorului Sultan România o organizează începând cu ora 10:00.

Va fi un eveniment cu patru curse de trap şi o cursă de calificare de galop, principalul reper al zilei fiind Premiul Agriculturii, programat la finalul reuniunii, începând cu ora 11:30. Ziua hipică va debuta la ora 10:05, cu Premiul Sultan, va continua, la 10:15 cu o cursă de calificare de galop, după care vor urma Premiul „Din Respect pentru Sultan” (ora 10:30) şi Premiul „Forza de Sultan” (ora 11:00).

Ca de fiecare dată, cei mai mici dintre spectatori vor avea amenajat un „fun corner”, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Continuă concursul foto pe Instagram pentru public!

Cu prilejul reuniunii de duminică, Complex Hipodrom Ploieşti continuă concursul dedicat publicului spectator prezent în tribunele hipodromului, regulamentul fiind următorul:

1. Surprindeți și fotografiați un moment  din cadrul reuniunii hipice – Premiul Agriculturii;

2. Fotografia trebuie postată în timpul evenimentului hipic pe pagina personală de Instagram cu tag-urile: @hipodromulploiesti, @sultan.pastatomate.ro, @sultan_face_sosul, @sultan.meniu;

3. Câștigătorul locului I va primi ca Premiu: un Pachet „Ai Sultan pentru un an”, oferit  de către sponsorul principal al evenimentului hipic Premiul Agriculturii, Sahprod Meteor SRL (Sultan);

4. Rezultatele vor fi comunicate în perioada 2-4.10.2023.

Prețul unui bilet de acces la reuniune este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab