Duş rece în Arena de Baschet: Laguna Sharks – CSM Petrolul Ploieşti 68-52

Duş rece în Arena de Baschet: Laguna Sharks – CSM Petrolul Ploieşti 68-52

Devansat cu aproape 24 de ore din motive organizatorice, Arena de Baschet nefiind disponibilă duminică, testul cu numărul 3 jucat de CSM Petrolul Ploieşti în presezon, cu Laguna Sharks Bucureşti, n-a venit tocmai bine, ţinând cont de distanţa mică faţă de amicalul de aseară, cu CSO Voluntari. Pe „low battery”, băieţii pregătiţi de Mihai Popa au fost lipsiţi de energie şi inspiraţie, combinaţie care a dus la procentaje slabe, puncte puţine şi o înfrângere fără drept de apel: 52-68 (9-19, 9-18, 19-23, 15-8)!

A fost totuşi, un bun prilej pentru tehnician ca, după două meciuri în care a mizat mai mult pe oamenii de bază, să le ofere minute şi tinerilor Robert Pătraru, Tudor Pîrvu sau David Raşoga, ultimul reuşind să şi înscrie primele două puncte pentru echipa de seniori. Evident, nu-i mai punem la socoteală pe Codruţ Dinu şi George Angelian, care deja au experienţa sezonului trecut la prima echipă!

Pentru CSM Petrolul Ploieşti, au jucat în această seară: Johnson (14 puncte, 1×3), Henry (11), Brkic (9, 1×3), Funderburk Jr. (9), Carpenter (3), Corpodean (3, 1×3), D. Raşoga (2), V. Negoiţescu (1), L. Diaconescu, C. Dinu, R. Pătraru, G. Angelian şi T. Pîrvu.

Ultimele trei partide din perioada precompetiţională se vor juca în Sala Sporturilor Olimpia, după următorul program: cu CSM Galaţi – joi, la ora 18:00 şi vineri, la ora 13:00 şi cu CSM Focşani – sâmbătă, la ora 18:00.