Kempo: Edwin Petrea şi Nicuşor Iliuţă participă la Campionatul Mondial de MMA de la Abu Dhabi!

Kempo: Edwin Petrea şi Nicuşor Iliuţă participă la Campionatul Mondial de MMA de la Abu Dhabi!

Antrenorul Ghiocel Petrea şi sportivii Edwin Petrea şi Nicuşor Iliuţă fac parte din delegaţia României care a plecat astăzi spre Abu Dhabi, pentru a participa la Campionatul Mondial de MMA – IMMAF pentru Juniori (2-5 august 2023)!

Edwin Petrea va lupta la categoria de vârstă 14-15 ani (Juniori B), „52 kg”, şi este la a treia prezenţă la această competiţie după ce, în 2021, la Sofia, era medaliat cu bronz la categoria „Juniori C, 40 kg”, iar anul trecut, la Abu Dhabi, era eliminat în sferturile de finală ale categoriei „Juniori C, 48 kg”.

Nicuşor Iliuţă, în schimb, este la debutul într-o competiţie de asemenea nivel şi va participa la categoria de vârstă 16-17 ani (Juniori A), „65.8 kg”.

Este al doilea an consecutiv în care competiţia organizată de IMMAF (International Mixed Martial Arts Federation) are loc în „Mubadala Arena”, din Abu Dhabi, UAE MMA Federation obţinând dreptul de a găzdui trei ani la rând Campionatul Mondial de MMA pentru Juniori.

La competiţia la startul căreia şi-au anunţat prezenţa aproape 1000 de sportivi din 46 de ţări, România este reprezentată de şapte luptători şi trei antrenori.

Succes, băieţi!

Galerie foto: