Campus în Serbia pentru 4 dintre campionii secţiei de baschet a CSM Petrolul Ploieşti!

Campus în Serbia pentru 4 dintre campionii secţiei de baschet a CSM Petrolul Ploieşti!

Patru dintre campionii secţiei de baschet a CSM Petrolul Ploieşti – David Raşoga, Mihail Oprea (ambii la U15), David Iordăchescu şi Vlad Borcan (ambii la U14) – au fost convocaţi de Federaţia Română de Baschet pentru un Campus destinat dezvoltării jucătorilor tineri, ce se va desfăşura în perioada 5-13 august la Kragujevac (Serbia), sub comanda lui Nenad Trunic.

Acţiunea face parte din planul forului condus de Carmen Tocală de a constitui un lot puternic în perspectiva Campionatului European U16 de anul viitor, sportivii născuţi 2008-2009 convocaţi pentru stagiul din Serbia fiind remarcaţii turneelor finale din acest sezon. La Turneul final „U15” de la Sibiu, David Raşoga a fost MVP-ul competiţiei şi a fost inclus şi în „best 5” al turneului, alături de Mihail Oprea, iar, la Turneul Final „U14” de la Ploieşti, Vlad Borcan a fost MVP, David Iordăchescu – „cel mai de perspectivă jucător” şi ambii fost incluşi în „best 5” al competiţiei.

Cei patru jucători sunt pregătiţi la club de Ionuţ Ivan.

Sportivii „tricolori” vor fi însoţiţi de directorul tehnic al Federaţiei Române de Baschet, Tiberiu Dumitrescu, şi de antrenorul Alin Culea.