Bronz pentru judoka Alexandru Petre la Cupa Europeană U21 de la Graz!

Bronz pentru judoka Alexandru Petre la Cupa Europeană U21 de la Graz!

Doi dintre sportivii secţiei de judo a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, Alexandru Petre şi Rareş Arsenie, au participat în acest weekend la Cupa Europeană pentru Juniori – U21, de la Graz, reuşind să obţină o medalie de bronz, respectiv un loc VII, ambele în cadrul categoriei „-100 kg”!

Alexandru Petre a cucerit bronzul după următorul parcurs: înfrângere în primul tur la Joes Schell (Olanda) – medaliatul cu argint al categoriei, victorii în recalificări la Zizek Bertalanic (Slovenia) şi Timon Riemens (Olanda), apoi victorie în lupta pentru locul al III-lea în faţa georgianului Erekle Bazierishvili!

În schimb, Rareş Arsenie a început cu două succese, la Goran Visnjic (Croaţia) şi Francesco Basso (Italia), apoi a pierdut în „sferturi” la Erekle Bazierishvili (Georgia), a trecut în recalificări de Silvan Bulthuis (Olanda) şi a cedat în faţa lui Jean Carletti (Italia).

La competiţia din Austria au participat 418 sportivi din 27 de ţări de pe 4 continente. Luptătorii rămân până miercuri la Graz, pentru a participa la un stagiu internaţional de pregătire.

Cei doi sportivi de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu.