Atleţii de la CSM Ploieşti, trei titluri de campioni naţionali la seniori şi tineret!

Atleţii de la CSM Ploieşti, trei titluri de campioni naţionali la seniori şi tineret!

Sportivii secţiei de atletism a CSM Ploieşti au participat, în acest weekend, la Craiova, la Etapa finală a Campionatului Naţional de Seniori şi U23, reuşind să obţină trei titluri de campioni naţionali, două de vicecampioni şi o medalie de bronz!

Pentru sportivii pregătiţi de Augustin Iancu şi Robert Munteanu, toate medaliile de aur au venit ieri, atunci când, mai întâi în probele individuale, Cristian Roiban a devenit campion naţional de seniori în cursa de 100 metri, cu timpul 10:43 secunde, iar Talida Sfarghiu a ieşit campioană de tineret în proba de 1500 metri, cu timpul 4:27.66 secunde, fiind, totodată, a 4-a în competiţia senioarelor.

Apoi, pe seară, aproape de finalul sesiunii, ştafeta de 4×100 metri, în componenţa Alexandru Geamănu, Petre Rezmiveş, Robert Marinescu, Cristian Roiban, a devenit campioană naţională cu timpul de 40.52 secunde!

Tot ieri, Antonia Bodnariuc a câştigat titlul de vicecampioană naţională de tineret în proba de 3000 metri obstacole, cu timpul 11:00.61 minute, fiind, totodată, a 5-a a întrecerea senioarelor.

Astăzi, Cristian Eşanu a adăugat o medalie de argint în proba de 400 metri garduri, cu timpul 53.62 secunde, iar ştafeta de 4×400 metri – în componenţa Alexandru Geamănu, Cristian Eşanu, Robert Marinescu, Alberto Dragomir, a obţinut medalia de bronz cu timpul 3:16.90 minute.

Galerie foto: