Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, Marele Derby Regal al României la Trap!

Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, Marele Derby Regal al României la Trap!

Duminică, 9 iulie, începând cu ora 10.00, Hipodromul Ploieşti va fi gazda celei mai importante reuniuni hipice a sezonului, în cadrul căreia se va ţine Marele Derby Regal al României la Trap, cursă rezervată celor mai buni trăpaşi în vârstă de 4 ani. Va fi cel mai amplu eveniment organizat în acest an pe hipodrom, CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom şi cu sprijinul partenerilor de la Dent Estet propunând o reuniune cu nu mai puţin de opt curse, dintre care cinci de trap şi trei de galop!

Momentul cheie al zilei va fi, fără îndoială, Marele Derby Regal al României la Trap, programat la ora 12.50 şi având la start cei mai buni trăpaşi în vârstă de 4 ani: Dasha Ville CD (driver Cristian Slate), Nelson (driver Adrian Marciu), Dijon Sti (driver Vasile Gheorghe), New Jersey (driver Mihai N. Ionescu), Junkie (driver Florin Mocanu) şi Jarrod Shan (driver Ion Costeanu). Cursa are premii totale în valoare de 4500 lei, la care se adaugă un voucher de servicii în valoare de 1000 euro pe care sponsorul evenimentului, Dent Estet, îl oferă câştigătorului!

Dintre cele cinci curse de trap ale zilei, mai iese în evidenţă Premiul Dent Estet (ora 10:45), în care se anunţă o luptă aprigă pentru victorie în condiţiile în care la start se vor afla nu mai puţin de 12 cai, însă nici celelalte curse – Premiul Intim (ora 10:05), Premiul Jurat (ora 11:15) şi Premiul Kinta (ora 13:25) – nu sunt lipsite de interes.

În ceea ce priveşte întrecerile de galop, trei la număr, spectatorii vor putea asista la Cupa „Guillaume Fillet” (ora 10:25), cursă organizată în parteneriat cu Federaţia Hipică Română şi Asociaţia Română a Calului Arab de Curse, precum şi, în partea a doua a reuniunii, la Premiul „Mihail Kogălniceanu” (ora 11:40) şi Premiul „I.C. Brătianu” (ora 12:20), curse dedicate cailor din rasa pur sânge englez şi organizate împreună cu partenerii de la Jockey Club Român.

Pauzele dintre curse vor fi animate de micii dansatori din cadrul şcolii de arte „Fabis Art School”, dar şi de sportivii de la CSM Ploieşti, luptătorii din cadrul secţiei de kempo urmând să susţină o demonstraţie sub îndrumarea antrenorului coordonator Ghiocel Petrea. De altfel, în holul Complexului Hipodrom vor fi expuse şi o parte dintre cupele şi medaliile pe care sportivii celor 13 secţii ale clubului le-au obţinut în ultimii ani la competiţiile la care au participat.

Cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka (în intervalul 10:30-12:00) pentru copii urmând să se organizeze şi un atelier de creaţie în colaborare cu partenerii de la Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale”, din Ploieşti.

Concursul foto pe Instagram pentru public, premiat cu un voucher de 300 euro!

Cu prilejul reuniunii de duminică, Complex Hipodrom Ploieşti va organiza din nou concursul de foto pe Instagram dedicat publicului spectator prezent în tribunele hipodromului! Ca de obicei, paşii care trebuiesc parcurşi sunt următorii:

1. Pozează prietenii, familia, căluţii, distracţia sau orice altceva îţi place pe hipodrom!

2. Postează pe Instagram pe story sau pe feed!

3. Tăguieşte-ne cu @hipodromulploiesti!

Cel mai interesant instantaneu de la eveniment va fi premiat de sponsorul reuniunii de duminică, Dent Estet, cu un voucher de servicii medicale în valoare de 300 de euro, utilizabil în clinica din Ploieşti.

Prețul unui bilet de acces la reuniune este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab