Baschet: CSM Petrolul Ploieşti, pe locul al 5-lea la Campionatul Naţional „U12”, de la Costineşti!

Baschet: CSM Petrolul Ploieşti, pe locul al 5-lea la Campionatul Naţional „U12”, de la Costineşti!

Echipa de baschet „U12” a CSM Petrolul Ploieşti a ocupat locul al 5-lea la Campionatul Naţional al acestei categorii de vârstă, pe care Federaţia Română de Baschet l-a organizat, în perioada 1-4 iulie, la Costineşti.

Repartizaţi în Grupa 2, băieţii pregătiţi de Eugeniu Melnic au câştigat toate cele trei meciuri jucate sâmbătă şi duminică în prima fază şi s-au calificat în sferturile de finală ale competiţiei graţie următoarelor rezultate:

CSM Petrolul Ploieşti – ABC Laguna Bucureşti 27-14

CSM CSU Oradea – CSM Petrolul Ploieşti 24-63

CSM Sighetu Marmaţiei – CSM Petrolul Ploieşti 18-38

Din păcate, ieri, ei au pierdut 30-36 meciul din sferturile de finală cu CSA Steaua Bucureşti, aşa că au continuat, astăzi, în grupa meciurilor de clasament pentru poziţiile 5-8.

Dimineaţă, au învins-o din nou pe fosta colegă de grupă, ABC Laguna Bucureşti, de data aceasta mai greu, scor 30-28, iar, la prânz, în meciul pentru locurile 5-6, au trecut cu 34-22 de ABC Leii Bucureşti.

Lotul de jucători pe care Eugeniu Melnic la folosit la Costineşti a fost următorul: Mihai Popovici Oancea, Matei Răducanu, Eric Dobre, Vlad Andrei Ştefan, Nikita Melnic, Eduard Andrei Pană, Ştefan Radu, Sebastian Frâncu, Ştefan Panait, Lucas Radu-Popa, Andrei Samoilă, Darius Iancu, Ştefan Feraru şi Alexandru Iambu.

Felicitări, băieţi!

Galerie foto: