Stagiu de pregătire la Venus pentru sportivii secţiei de kempo a CSM Ploieşti!

Stagiu de pregătire la Venus pentru sportivii secţiei de kempo a CSM Ploieşti!

Grupa de performanţă a secţiei de kempo a CSM Ploieşti participă, în această săptămână, la un stagiu de pregătire pe care Federaţia Română de Kempo îl organizează în staţiunea Venus, însuşi preşedintele Amatto Zaharia fiind cel care conduce antrenamentele desfăşurate pe plajă sau, chiar, în apa mării. Este o acţiune care se desfăşoară în mod tradiţional de mai mulţi ani şi adună sute de sportivi din toată ţara, anul acesta fiind prezenţi peste 600 de luptători legitimaţi la cluburi din România.

Stagiul de la Venus reprezintă şi parte din pregătirile pe care sportivii le fac în perspectiva participării la Campionatul Mondial de MMA pentru Juniori de la Abu-Dhabi, din perioada 2-5 august şi Campionatul European de Kempo din Antalya, din perioada 7-14 octombrie. La competiţia din Emiratele Arabe Unite, CSM Ploieşti va fi reprezentat de Edwin Petrea şi Iliuţă Nicuşor.

Cu prilejul acţiunii de pe litoral, preşedintele Federaţiei Române de Kempo, Amatto Zaharia, a promovat în grad mai mulţi antrenori din ţară, printre aceştia numărându-se şi coordonatorul secţiei de kempo a CSM Ploieşti, Ghiocel Petrea, care a primit centura neagră 2 DAN!

Galerie foto: