Cinci curse de trap şi galop, duminică, pe Hipodromul Ploieşti!

Cinci curse de trap şi galop, duminică, pe Hipodromul Ploieşti!

Duminică, 25 iunie, începând cu ora 10:00, Hipodromul Ploieşti va găzdui o nouă reuniune hipică oficială pe care CSM Ploieşti o organizează prin Complex Hipodrom, cu sprijinul sponsorului „Supermarket La Cocoş” şi în parteneriat cu Federaţia Hipică Română.

Va fi un eveniment cu cinci curse în program, patru de trap şi una de galop, principalele repere fiind Premiul „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” la trap şi Premiul „Wathba Stallions Cup”, la galop.

Reuniunea va debuta la ora 10:05 cu Premiul Iaz, va continua cu Premiul Izvin (ora 10:30) şi Premiul Supermarket La Cocoş (ora 11:00), după care vor urma cele două curse principale ale zilei: Premiul „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” la trap, cursă ce va debuta la ora 11:30 şi are şase cai la start şi Premiul „Wathba Stallions Cup” la galop, în care opt cai din rasa pur sânge arab se vor întrece pentru întâietate. Ultima întrecere a acestei zile este programată la ora 11:55 şi este o cursă de galop din programul internațional Wathba Stallions Cup, sponsorizată de HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan Racing Festival și organizată de Complex Hipodrom Ploiești în colaborare cu Federația Fipică Română.

Cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka (în intervalul 10:15-11:45) pentru copii urmând să se amenajeze şi un „fun corner”, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Prețul unui bilet de acces la reuniune este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab