Codruţ Dinu se pregăteşte cu naţionala de cadeţi pentru FIBA U16 European Championship, Division B!

Codruţ Dinu se pregăteşte cu naţionala de cadeţi pentru FIBA U16 European Championship, Division B!

Vacanţă scurtă, în această vară, pentru Codruţ Dinu, sportivul secţiei de baschet a CSM Petrolul Ploieşti urmând să se prezinte, de mâine, în cantonamentul echipei naţionale de baschet „U16” a României, care se pregăteşte de participarea la FIBA U16 European Championship, Division B, ce se va desfăşura la Piteşti, în perioada 4-13 august 2023!

Cei 16 baschetbalişti convocaţi de staff-ul condus de grecul Emmanouil Papamakarios se antrenează începând cu data de 17 iunie la Târgovişte, acolo unde au programate şi o serie de meciuri de verificare în datele de 24 iunie, 3-4 iulie şi 13-14 iulie, însă Codruţ a fost nevoit să-şi amâne cu câteva zile prezenţa la lot din cauza unei uşoare intervenţii chirurgicale. Pe 20 iulie, „tricolorii” vor pleca pentru 4 zile în Portugalia, pentru un turneu amical, după care vor reveni în ţară, de data aceasta la Piteşti, pentru ultima săptămână de antrenamente dinaintea competiţiei.

La FIBA U16 European Championship, Division B, România face parte din Grupa A, alături de Islanda, Georgia, Austria şi Bosnia & Herţegovina.