Echipa de handbal junioare 4 vizează o medalie la Turneul Final de la Suceava!

Echipa de handbal junioare 4 vizează o medalie la Turneul Final de la Suceava!

Obişnuită cu podiumurile de premiere în ultimii doi ani, echipa de handbal junioare 4 a CSM Ploieşti a plecat astăzi spre Suceava, acolo unde va participa, de mâine până duminică, la Turneul Final al campionatului, ce adună la start cele mai bune 16 formaţii din ţară la această categorie de vârstă (sportive născute în 2010 şi mai mici)!

Dacă anul trecut au fost „abonate” la bronz – la „Prague Handball Cup 2022”, Turneul Final de la Timişoara şi „Olympic Summer Cup” -, în schimb, sezonul acesta fetele pregătite de Leonard Cristescu au ridicat ştacheta şi, după câştigarea „Prague Handball Prague 2023”, au gânduri mari şi în turneul din această săptămână, visând la cele mai strălucitoare medalii.

CSM Ploieşti a fost repartizată în Grupa B a competiţiei, ale cărei meciuri se joacă în Sala „Dumitru Bernicu”, alături de ACS Lucian Bute Galaţi, ACS OK Sport Oneşti şi CSŞ 2 Bucureşti, pe care le va întâlni, în această ordine, în primele două zile ale turneului:

CSM Ploieşti – ACS Lucian Bute Galaţi (miercuri, ora 11:30)

CSM Ploieşti – ACS OK Sport Oneşti (miercuri, ora 16:30)

CSM Ploieşti – CSŞ 2 Bucureşti (joi, ora 11:30)

Primele două clasate se califică în Grupele Principale, în care se merge cu rezultatul direct dintre cele două formaţii şi joacă, vineri, cu echipele care vin din grupa „pereche”. În cazul fetelor noastre, Grupa B se va „intersecta” cu Grupa A, din care fac parte LPS Suceava, Chimia Râmnicu Vâlcea, Sporting Ghimbav şi CSŞ Craiova.

Celelalte două grupe ale turneului (Sala „Ion Creangă”) arată astfel:

Grupa C – CSM Bucureşti, ACSO Viitorul Pantelimon, CSŞ Viitorul Cluj-Napoca şi CSM Vulcan Hunedoara;

Grupa D – ACS KKS Cămin Satu Mare, ACS Dominicii Timişoara, CS Câmpina şi ACS Szejke Odorheiu Secuiesc.

Mai departe, primele două clasate în Grupele Principale se califică în semifinalele programate sâmbătă, la orele 11:30 şi 12:45, în care se joacă încrucişat, iar finalele vor avea loc duminică, de la orele 12:00 (Finala Mică) şi 13:30 (Finala Mare).

Lotul de jucătoare pe care Leonard Cristescu va conta la Suceava este următorul: Giulia Toacă, Daria Maria Ioaniţiu, Bianca Vesel (portari); Bianca Marin, Daria Ionescu, Ana Maria Filip, Ana Miruna Ioniţă, Sara Curcan, Alexia Bratu, Carina Ştefania David, Bianca Brînzaru, Diana Constantinescu, Daria Marin, Sabina Oprea, Alisia Alecu, Corina Dinu, Miruna Andronache şi Cosmina Nedelcu (jucătoare de câmp).

Baftă, fetelor!