Duminică, pe hipodrom, are loc „Premiul Municipiului Ploieşti”!

Duminică, pe hipodrom, are loc „Premiul Municipiului Ploieşti”!

Duminică dimineaţă, vă dăm din nou întâlnire pe Hipodromul Ploieşti, acolo unde se va desfăşura o nouă reuniune hipică oficială pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom şi cu sprijinul partenerilor de la MedLife – Spital Lotus, o organizează începând cu ora 10:00.

Va fi un eveniment cu patru curse de trap în program, demonstraţii de sărituri peste obstacole, oferite de partenerii de la Centrul de Echitaţie Luna Horse, precum şi obişnuitele propuneri pentru cei mai mici dintre spectatori: plimbări gratuite cu calul Mokka (în intervalul 10:15-11:45) şi un „fun corner” unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Principala cursă de trap a zilei, „Premiul Municipiului Ploieşti”, se va desfăşura începând cu ora 11:10, însă programul reuniunii conţine alte trei întreceri ce poartă numele sponsorului evenimentului: Premiul „Respect Lotus” (ora 10:05), Premiul MedLife – Spital Lotus (ora 10:30) şi Premiul „Speranţa Lotus” (ora 11:50).

Reluăm concursul foto pe Instagram pentru public!

Cu prilejul reuniunii de duminică, Complex Hipodrom Ploieşti va relua concursul dedicat publicului spectator prezent în tribunele hipodromului! Ca şi în stagiunea anterioară, cei trei paşi care trebuiesc parcurşi sunt următorii:

1. Pozează prietenii, familia, căluţii, distracţia sau orice altceva îţi place pe hipodrom!

2. Postează pe Instagram pe story sau pe feed;

3. Tăguieşte-ne cu @hipodromulploiesti

Cel mai interesant instantaneu de la eveniment va fi premiat de partenerul evenimentului de duminică, MedLife – Spital Lotus, cu un pachet medical (ecografie şi consult medicină internă)

Prețul unui bilet de acces la reuniune este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab