CSM Petrolul Ploieşti U13 merge la Turneul Final de pe poziţia a 3-a a Grupei II semifinale!

CSM Petrolul Ploieşti U13 merge la Turneul Final de pe poziţia a 3-a a Grupei II semifinale!

Echipa de baschet „U13” a CSM Petrolul Ploieşti merge la Turneul Final al campionatului de pe poziţia a 3-a a clasamentului Grupei II a Fazei Semifinale, pe care a ocupat-o în urma celor două victorii obţinute în acest weekend în Sala Sporturilor Olimpia.

Băieţii antrenaţi de Eugeniu Melnic au trecut, ieri, cu 71-40 (8-14, 27-8, 23-5, 13-13) de CSŞ Târgovişte Tonika, pentru ca, astăzi, să se impună cu 65-34 (15-12, 24-0, 12-7, 14-15) în partida cu ACS Champions Buc-Cra, rezultate în urma cărora bilanţul acestei faze a ajuns la 3 victorii şi două înfrângeri.

Lotul folosit de Eugeniu Melnic în turneul din acest weekend a fost acelaşi ca în primul turneu semifinal, din urmă cu o săptămână, de la Târgovişte: Alexandru Brăilă, Alec Ivan, Tudor Frăţilă, Mihai Popovici, Eric Dobre, Radu Frăţilă, Radu Constantinescu, Mihai Dumitrache, Luca Soare, Matei Răducanu, Rareş Necula, Iosif Hoescu, Andrei Savu şi Mihnea Nicolaescu.

Turneul Final al campionatului, pentru care s-au calificat primele 4 clasate în fiecare dintre cele două grupe ale Fazei Semifinale, este programat în perioada 30 mai – 4 iunie 2023.

Galerie foto, CSM Petrolul Ploieşti – Tonika Târgovişte: