Hipodromul Ploieşti: armăsarul Incroyable de Bry a câştigat „Premiul Europei”!

Hipodromul Ploieşti: armăsarul Incroyable de Bry a câştigat „Premiul Europei”!

Hipodromul Ploieşti a găzduit, în această dimineaţă, o nouă reuniune hipică oficială, pe care CSM Ploieşti a organizat-o, prin Complex Hipodrom, cu sprijinul sponsorului „Supermarket La Cocoş” şi în parteneriat cu Jockey Club Român.

A fost un eveniment dedicat „Zilei Europei”, aniversată anual pe data de 9 mai, astfel că principala cursă de trap a zilei, a 4-a în programul reuniunii, a fost chiar „Premiul Europei”! O întrecere cu şapte cai la start, pe care a câştigat-o fără emoţii, cu avans mare faţă de următorii clasaţi, Dijo Sti (driver Gheorghe Vasile) şi Calypso (driver Viorel Gheorghe), armăsarul Incroyable de Bry, condus de Ion Costeanu! Festivitatea de premiere a fost oficiată de coordonatorul secţiei de box a CSM Ploieşti, maestrul Titi Tudor.

În celelalte întreceri de trap ale zilei s-au impus Kerosin (Premiul Fulg), El Dorado (Premiul Felah), Verbena SB (Premiul Supermarket La Cocoş) şi Ellie A.F. (Premiul Jockey Club), cu o menţiune specială pentru ultima cursă, decisă „la fotografie” în favoarea iepei conduse de Cristian Slate, la mare luptă cu armăsarul General de Bry (driver Adrian Marciu).

Altfel, ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori s-au putut plimba gratuit cu calul Mokka, având, totodată, amenajat un „fun corner” unde s-au putut juca sub sub atenta supraveghere a angajaţilor Complexului Hipodrom.

Cu prilejul evenimentului de astăzi, în holul central al Complexului Hipodrom au fost expuse o serie de picturi realizate de către elevii Școlii „Rareș Vodă” din Ploiești, cu tema „Istoria – Cea mai frumoasă poveste, văzută prin ochii copiilor”.

Partenerii reuniunii hipice de astăzi au fost: Supermarket La Cocoş, Jockey Club Român, Radio Prahova, Centrul de echitaţie „Luna Horse”, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti, Info Ploieşti City şi Şcoala Gimnazială „Rareş Vodă” Ploieşti.

Următoarea reuniune hipică este programată duminică, 21 mai, atunci când se va ţine Premiul „Sfinţii Constantin şi Elena”.

Galerie foto:

Rezultatele oficiale ale reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab