Kempo: Edwin Petrea, campion mondial şi în concursul de K1!

Kempo: Edwin Petrea, campion mondial şi în concursul de K1!

O nouă zi, un nou titlu de campion mondial pentru sportivul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Edwin Petrea, la Campionatul Mondial de Kempo din Portugalia (Caldas de Rainha)! Elevul lui Ghiocel Petrea a obţinut, astăzi, medalia de aur în concursul de K1, evident la aceleaşi categorii, 14-16 ani şi „-50 kg”, după un parcurs cu cinci victorii, performanţa fiind dublată de un titlu de vicecampion mondial la disciplina Semi-kempo, în cadrul căreia a avut 6 adversari, cedând doar în finală, în faţa reprezentantului Tadjikistanului.

Tot astăzi, Costel Pasniciuc şi-a adăugat, la rându-i, alte două medalii în palmares, devenind vicecampion mondial la Full-Kempo şi medaliat cu bronz în proba de knock-down, la seniori.

 

Nu în ultimul rând, dintre cei mai mici sportivi ai clubului înscrişi în competiţie, Mihai Robin a luptat în concursul de Full-Kempo şi a reuşit să obţină medalia de aur în cadrul „Cupei Mondiale”, aşa cum este denumită întrecerea la categoriile mici de vârstă.

Ca bilanţ general, sportivii secţiei de kempo a CSM Ploieşti se întorc din Portugalia cu 13 medalii, dintre care 5 de aur, 5 de argint şi 3 de bronz, şase medalii fiind obţinute de Edwin Petrea şi Costel Pasniciuc în cadrul Campionatului Mondial, şi şapte de către Mihai Robin şi Luca Frăsineanu la „Cupa Mondială”.