Baschet: CSM Petrolul Ploieşti „U13” s-a calificat în Faza Semifinală a campionatului!

Baschet: CSM Petrolul Ploieşti „U13” s-a calificat în Faza Semifinală a campionatului!

Echipa de baschet „U13” a CSM Petrolul Ploieşti a ajuns la un bilanţ de 6 victorii şi două înfrângeri în Grupa 3 a Fazei a II-a a campionatului după ce a repetat, în acest weekend, rezultatele primului turneu: două succese şi un eşec.

Turneul 3 al acestei faze s-a desfăşurat în Sala Sportiv City Ploieşti, gazda obişnuită a celor de la Hoopers, şi a consemnat următoarele rezultate pentru băieţii pregătiţi de Eugeniu Melnic: victorie, ieri, 68-33 cu CSM Târgu Jiu, înfrângere, astăzi dimineaţă, în faţa celor de la ACS Alpha Sport Team Sibiu, scor 45-54, şi un nou succes, în această seară, cu ABC Hoopers Ploieşti, cu 54-21.

Lotul folosit de Eugeniu Melnic în turneul din acest weekend a fost următorul: Alexandru Brăilă, Alec Ivan, Tudor Frăţilă, Mihai Popovici, Eric Dobre, Radu Frăţilă, Radu Constantinescu, Mihai Dumitrache, Luca Soare, Aniculăesei Ştefan, Matei Răducanu, Rareş Necula, Iosif Hoescu şi Mihnea Nicolaescu.

CSM Petrolul Ploieşti ocupă locul al 2-lea al clasamentului Grupei 3 şi este calificată matematic în Faza Semifinală a campionatului. Turneul 4 al acestei faze este programat în perioada 21-23 aprilie, atunci când echipa noastră le va întâlni din nou pe ABC Slam Bucureşti şi ACS Champions Bucureşti-Craiova.

Galerie foto: