Hipodromul Ploieşti: armăsarul Viking a câştigat „Premiul de Deschidere – Gheorghe Tănase”!

Hipodromul Ploieşti: armăsarul Viking a câştigat „Premiul de Deschidere – Gheorghe Tănase”!

În ciuda ploii care a căzut la primele ore ale zilei, cea dintâi reuniune hipică oficială din 2023 a adus, astăzi, câteva sute de spectatori în tribunele Complexului Hipodrom şi s-a bucurat de un real succes!

Organizată cu sprijinul partenerilor de la „Supermarket La Cocoş”, reuniunea dedicată Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române, la aniversarea zilei de naștere, a avut patru curse de trap în program, principalul eveniment fiind „Premiul de deschidere – Gheorghe Tănase”, ce s-a ţinut în memoria unuia dintre cei mai mari driveri ai României, câştigător a 7 Derby-uri de Trap ale României.

Desfăşurat începând cu ora 11:00, „Premiul de Deschidere – Gheorghe Tănase” i-a revenit armăsarului Viking, condus de Ionuţ Dumitru, care s-a impus la limită în faţa iepei Şansa W.E., care l-a avut în sulky pe Alin Tronaru. În celelalte curse ale zilei, câştigătorii au fost: Klipper (Premiul Bătăuş), Otawa (Premiul Arena) şi Wicked From Heaven (Premiul „Supermarket La Cocoş”.

Festivităţile de premiere au fost oficiate de reputatul medic Valeriu Zaharia („Premiul de Deschidere – Gheorghe Tănase”) şi de consilierii locali Alexandru Ştefan şi Dragoş Măchiţescu (Premiul „Supermarket La Cocoş”).

Altfel, spectatorii au fost întâmpinaţi în holul central al Complexului Hipodrom cu muzică de calitate, propusă de Cvartetul „Chronos”, din cadrul Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploiești.

Ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori s-au putut plimba gratuit cu calul Mokka, având, totodată, amenajat în holul central un „fun corner” unde s-au putut juca sub sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom. Aşa cum s-a anunţat, au fost prezenţi şi sportivii secţiei de box a CSM Ploieşti, antrenaţi de maestrul Titi Tudor, însă ploaia căzută în prima parte a reuniunii a dus la anularea reprezentaţiei pe care campionii o pregătiseră.

Partenerii reuniunii hipice de astăzi au fost: Supermarket La Cocoş, Radio Prahova, Centrul de echitaţie „Luna Horse”, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti, Casa de Cultură „IL Caragiale” Ploieşti şi Info Ploieşti City.

Următoarea reuniune hipică este programată duminică, 9 aprilie, atunci când se va ţine „Premiul de Florii”.

Galerie foto:

Rezultatele oficiale ale reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab