Sportivii secţiei de patinaj viteză, premiaţi de Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici!

Sportivii secţiei de patinaj viteză, premiaţi de Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici!

Sportivii secţiei de patinaj viteză a CSM Ploieşti, Eduard Niţu şi Sebastian Mihalache, şi antrenorul Marius Băcilă au fost premiaţi, astăzi, de Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, pentru rezultatele deosebite obţinute în sezonul de iarnă.

Principala performanţă a patinatorilor a fost reprezentată de medalia de argint obţinută în proba de Team Sprint din cadrul Finalei de Cupa Mondială pentru Juniori şi Neo-Seniori (U23) de la Inzell (Germania), la începutul lunii februarie!

În concursul din Germania, Eduard Niţu şi Sebastian Mihalache, alături de reprezentantul Coronei Braşov, Cosmin Nedelea, au încheiat cursa pe poziţia secundă, cu timpul de 1:26.18 minute, fiind devansaţi de echipa Finlandei, care a oprit cronometrul după 1:25.20 minute.

Totodată, sportivii de la CSM Ploieşti au obţinut medaliile de argint şi în concursul pe echipe al Neo-Seniorilor (U23) în proba de Team Pursuit, desfăşurat în luna decembrie la Seinajoki (Finlanda).

La finalul lunii februarie, Eduard Niţu şi Sebastian Mihalache au devenit campion, respectiv vicecampion naţional de juniori cu prilejul Campionatului Naţional pe Probe şi Poliatlon pentru Seniori şi Juniori 1, desfăşurat la Inzell (Germania).

Galerie foto: