Meciul sezonului, mâine seară, în „Olimpia”, pentru CSM Petrolul Ploieşti!

Meciul sezonului, mâine seară, în „Olimpia”, pentru CSM Petrolul Ploieşti!

Echipa de baschet seniori a clubului susţine, mâine, seară, în Sala Sporturilor Olimpia, începând cu ora 17.45, cel mai important meci al acestei ediţii de campionat, în compania celor de la BC CSU Sibiu. CSM Petrolul Ploieşti TREBUIE să câştige această ultimă partidă pe care o dispută în prima fază a Ligii Naţionale de Baschet Masculin pentru a se clasa între primele cinci formaţii ale Conferinţei A şi a continua în Grupa 1-10 a campionatului,  cu perspectiva de a lupta apoi pentru play-off! Sibienii sunt în aceeaşi situaţie.

Băieţii noştri au nevoie, mai mult ca oricând în acest sezon, de susţinerea publicului, un astfel de meci făcând diferenţa între oportunitatea de a lupta cu elita Ligii Naţionale de Baschet Masculin şi perspectiva unor dueluri în zona gri a clasamentului, aşa că vă aşteptăm la sală. Accesul publicului este liber.

„Suntem la jumătatea unui sezon în care am făcut multe lucruri bune, iar calificarea între primele zece echipe ale Ligii Naţionale ar reprezenta împlinirea unei munci de echipă făcută foarte bine în prima parte a campionatului. Ne desparte un meci, o victorie, de acest obiectiv şi sunt convins că, având alături şi publicul, vom reuşi să câştigăm partida de mâine seară şi să continuăm sezonul alături de cele mai bune echipe din România. Băieţii sunt conştienţi că este ultima şansă, că e meciul în care trebuie să dăm totul şi aştept o reacţie bună din partea lor în partida cu Sibiul”, declară coordonatorul secţiei de baschet a clubului, Ionuţ Ivan.

La meciul de mâine, sunt şanse destul de mari ca antrenorul Mihai Popa să se poată baza de întregul lot de jucători, făcându-se eforturi ca şi Christian Chiţu, absent la ultimele confruntări, să fie refăcut până la ora jocului.

Partida de mâine seară va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Alexandru Olaru (Bucureşti), Alin Faur (Timişoara) şi Matei Bănică (Bucureşti), iar comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Marius Marinescu, din Bucureşti.

Întâlnirea va fi transmisă „în direct” de Digisport şi PrimaSport, dar şi pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.