Atleţii de la CSM Ploieşti, 12 medalii obţinute la „Bursa Deneme Yarismalari”!

Atleţii de la CSM Ploieşti, 12 medalii obţinute la „Bursa Deneme Yarismalari”!

Sportivii secţiei de atletism a CSM Ploieşti au participat, ieri, la concursul internaţional „Bursa Deneme Yarismalari”, din Turcia, reuşind să obţină 12 medalii, dintre care 4 de aur, 5 de argint şi 3 de bronz!

În întrecerea seniorilor, podiumul cursei de „60 metri” a fost exclusiv românesc, Petre Rezmiveş, Cristian Roiban şi Alexandru Geamănu cucerind, în această ordine, cele trei medalii ale întrecerii.

Tot la seniori, primele două locuri ale cursei de „200 metri” au fost ocupate de sportivii de la CSM Ploieşti, Alexandru Geamănu obţinând medalia de aur, iar Robert Marinescu pe cea de argint, iar, în proba de „600 metri”, Ovidiu Burcea a intrat în posesia medaliei de bronz.

Şi la categoria „Tineret U23”, podiumul de la „60 metri” a fost al românilor, Cristian Roiban, Alexandru Geamănu şi Robert Marinescu fiind, în această ordine, cei trei medaliaţi ai cursei.

Geamănu şi Marinescu au cucerit aurul, respectiv argintul în proba de „200 metri”, iar Ovidiu Burcea a obţinut medalia de argint la „600 metri”.

Sportivii secţiei de atletism prezenţi la Bursa sunt pregătiţi de Augustin Iancu şi Robert Munteanu.

Galerie foto: