Gimnastică ritmică: spectacol şi oameni darnici la Gala de Crăciun – „Magie pentru Matei”!

Gimnastică ritmică: spectacol şi oameni darnici la Gala de Crăciun – „Magie pentru Matei”!

Sala „Leonard Doroftei” a găzduit, aseară, Gala de Crăciun pe care secţia de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti o organizează an de an la final de sezon competiţional, evenimentul din acest an fiind intitulat „Magie pentru Matei” şi având ca scop strângerea de fonduri pentru tânărul sportiv al secţiei de fotbal care trece prin momente dificile în această perioadă.

A fost, totodată, modalitatea prin care sportivele secţiei, de la mic la mare, le-au mulţumit apropiaţilor – rude, prieteni – pentru susţinerea din ultimul an, punând obiectele… în cui şi dedicându-se unor momente coregrafice din diverse stiluri, de la clasic la popular, dansuri de caracter puse în scenă de coregrafa Tatiana Dor şi de antrenoarea Simona Puiu.

Atmosfera a fost „luminată” de colindele interpretate de cvartetul vocal alcătuit din prof. Dana Breazu, prof. Cristian Boldorea, ing. Eduard Strâcnă și de solista Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din Bucuresti, prof. Cristina Trandafir, şi animată de dansurile încântătoare ale fetelor, care au intrat rapid în „rolurile” personajelor propuse de antrenori.

A fost, una peste alta, un eveniment reuşit atât din punct de vedere al spectacolului oferit de sportive, cât şi prin prisma donaţiilor făcute, organizatorii ţinând să le transmită mulţumiri Roxanei şi lui Dorin Stoica, de la Honey Bee Center, cei care au oferit 100 de borcane de miere, dintre care 50 au mers direct către sportive, iar alte 50 au putut fi cumpărate de cei prezenţi la eveniment, banii rezultaţi mergând în contul deschis de părinţii lui Matei Caravia.

Galerie foto: