Baschetbaliştii de la CSM Petrolul Ploieşti, oaspeţi la Târgul de Crăciun al Colegiului „Ion Luca Caragiale”!

Baschetbaliştii de la CSM Petrolul Ploieşti, oaspeţi la Târgul de Crăciun al Colegiului „Ion Luca Caragiale”!

Între două antrenamente, echipa de baschet seniori a clubului a fost prezentă, astăzi, la prânz, la Târgul de Crăciun organizat de Asociaţia de Părinţi din Colegiul Național ”Ion Luca Caragiale” din Ploiești.

Vizita surpriză a fost primită cu entuziasm de sutele de elevi implicaţi în eveniment, care au întrerupt pentru moment… vânzările şi s-au adunat pe terenul de baschet în jurul sportivilor de la CSM Petrolul Ploieşti. Fost elev al colegiului, Andrei Ene le-a vorbit despre importanţa sportului în viaţa lor, indiferent că îl practică de plăcere sau de performanţă, după care s-a trecut la poze, selfie-uri şi autografe.

O minge cu autografele jucătorilor a ajuns în posesia organizatorilor, care au pus-o la bătaie în cadrul tombolei ce urma să aibă loc spre finalul evenimentului, nu înainte de a fi „testată” de Codruţ Dinu şi Robert Pătraru, „delegaţi” de colegi să „verifice” coşul cu câteva aruncări de la distanţă. Nu că ar conta, dar s-a reţinut faptul că Dinu a avut 0/3, iar Pătraru 1/2 de la „3 puncte”. Iar numărul de selfie-uri solicitate de elevi a fost pe măsură!

Evident, „comercianţii” nu au uitat scopul evenimentului, aşa că n-au ezitat să-i abordeze pe sportivi şi să-i atragă spre propriile standuri pentru a-i convinge să le cumpere produsele, indiferent că a fost vorba despre ornamente de Crăciun, despre tot felul de dulciuri – cozonac, plăcinte, fursecuri, biscuiţi etc – sau despre băuturi, de preferat calde ţinând cont de vreme şi obligatoriu non-alcoolice.

Cei mai mulţi dintre expozanţi au avut amplasate la standuri cutii pentru donaţii destinate lui Matei Caravia, sportivul de la CSM Ploieşti care a fost elev al colegiului şi trece acum prin momente dificile.

Vă reamintim că, la meciul pe care CSM Petrolul Ploieşti îl va susţine, vineri, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania Rapidului, se va organiza o strângere de fonduri pentru Matei.

Galerie foto: