CSM Petrolul Ploieşti , restart în Liga Naţională cu o deplasare dificilă, la Piteşti!

CSM Petrolul Ploieşti , restart în Liga Naţională cu o deplasare dificilă, la Piteşti!

Liga Naţională de Baschet Masculin Mozzart Bet s-a reluat în acest weekend după trei săptămâni de pauză, iar CSM Petrolul Ploieşti va închide, mâine seară, etapa a 6-a o dată cu meciul susţinut pe terenul celor de la FC Argeş Piteşti.

Confruntarea din Trivale este programată să înceapă la ora 18:00 şi, pe lângă miza clasării între primele cinci formaţii ale Conferinţei A, care duce la evitarea play-out-ului, reprezintă pentru băieţii noştri şi un prilej de a-şi lua revanşa după acea înfrângere la scor suferită în Cupa României în Sala „Olimpia” la începutul lunii octombrie. Atunci însă, partida avea miză doar pentru piteşteni, în timp ce, acum, lucrurile stau cu totul diferit.

„Mergem la Piteşti încrezători, chiar dacă în această pauză nu ne-am putut antrena în formulă completă din cauză că ne-au lipsit doi dintre oamenii mari, Bogdan Popa fiind plecat la echipa naţională, iar Veljko Brkic, accidentat. Ambii au revenit în ultimele zile şi vom putea miza pe ei într-o oarecare măsură, cel de-al doilea nefiind la 100% după problema pe care a avut-o la gleznă. Oricum, vom încerca să facem în joc bun în faţa unei echipe care în ultimii ani a fost în zona podiumului Ligii Naţionale şi sperăm să reuşim şi un rezultat pe măsură, mai ales că avem de dovedit şi că acea înfrângere din Cupa României a fost un accident”, a declarat coordonatorul secţiei de baschet a clubului, Ionuţ Ivan.

Partida de mâine seară va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Ciprian Stoica, Alexandra Stan şi Matei Bănică, iar comisar din partea FRB va fi Marius Marinescu.

Meciul va începe la ora 18:00 şi va putea fi urmărit pe Digisport şi PrimaSport, precum şi pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.