CSM Petrolul Ploieşti joacă mâine la Târgu Mureş, în căutarea primei victorii externe!

CSM Petrolul Ploieşti joacă mâine la Târgu Mureş, în căutarea primei victorii externe!

Cu moralul refăcut după victoria la scor obţinută sâmbăta trecută în disputa cu CSM VSKC Miercurea Ciuc, echipa de baschet seniori a clubului se deplasează în acest weekend la Târgu Mureş, pentru meciul din etapa a 4-a a Conferinţei A, cu CSM-ul local. Întâlnirea este programată mâine, începând cu ora 18.00, şi găseşte cele două formaţii pe picior de egalitate la capitolul victorii, gazdele confruntării reuşind, la rându-le, să câştige o dată în acest sezon, la Târgu Jiu, scor 83-63.

„După programul dificil pe care l-am avut în primele meciuri, am intrat într-o zonă ceva mai abordabilă, cu adversari de nivelul nostru inclusiv din punct de vedere al bugetului, în faţa cărora şansele de a obţine un rezultat favorabil sunt, în mod clar, mult mai mari. Evident, mergem la Târgu Mureş cu gândul la victorie, dar suntem conştienţi că nu va fi uşor, adversarii noştri venind după două meciuri bune în campionat, chiar dacă la Sibiu au pierdut pe final de meci, şi alte două la fel de bune în Cupa României”, a declarat managerul secţiei de baschet a CSM Petrolul Ploieşti, Ionuţ Ivan.

În ceea ce priveşte lotul de jucători pentru acest meci, încă nu se ştie dacă antrenorul Mihai Popa va putea conta mâine pe americanul Branden Aughburns, pentru care se fac eforturi să fie încheiate formalităţile de transfer şi legitimare. În schimb, faţă de meciul cu Miercurea Ciuc, vor reveni în lot doi dintre cei trei jucători „U17” prezenţi la turneul EYBL din Germania, Codruţ Dinu şi Robert Pătraru, cel de-al treilea, George Angelian, fiind uşor accidentat.

Partida de mâine, din Sala Sporturilor din Târgu Mureş, va începe la ora 18.00 şi va putea fi urmărită pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.