Weekend cu victorii şi medalii pentru şahiştii de la CSM Ploieşti!

Weekend cu victorii şi medalii pentru şahiştii de la CSM Ploieşti!

Sportivii secţiei de şah a CSM Ploieşti au participat la două competiţii în weekendul care a trecut, reuşind victorii importante, unele dintre ele transformate chiar în medalii, în cazul celor mai mici şahişti.

Sâmbătă, în Campionatul Naţional pe echipe, CSM Ploieşti câştigat cu 4-0 meciul cu ACS Crisade Noul Regat Piteşti, contând pentru etapa a V-a a Seriei a 6-a a Diviziei B. Pentru CSM Ploieşti au jucat Teodor Szocs, Anamaria Raţă, Antonia Ciapă şi Andrei Raţă, cel din urmă fiind performerul echipei, cu 4.5 puncte din 5 posibile la masa a 4-a!

În urma acestei victorii, elevii lui Petre Grigore au ocupat locul al 2-lea în clasamentul Seriei a 6-a, după CSU Ploieşti, şi aşteaptă rezultatele înregistrate în celelalte serii pentru afla dacă au şanse de promovare în Divizia A.

Tot în weekend, sâmbătă şi duminică, micii şahişti ai clubului au participat la cea de-a III-a etapă a Grand Prix MegaChess 2022, competiţie desfăşurată în incinta Centrului de Antrenamente al Academiei de Şah, din Bucureşti.

Sportivii de la CSM Ploieşti au obţinut trei locuri 1, prin Cezara Ferar (fete, 14 ani), Alexandru Constantinoiu (băieţi, U12) şi Ştefan Grigorescu (băieţi, U6).

Galerie foto: