Kempo: Edwin Petrea, două meciuri, două victorii în Moldova!

Kempo: Edwin Petrea, două meciuri, două victorii în Moldova!

Edwin Petrea, cel mai reprezentativ sportiv al secţiei de kempo a CSM Ploieşti, revine din Moldova, acolo unde a susţinut două meciuri de MMA, respectiv kickboxing, cu tot atâtea victorii!

Ieri, elevul lui Ghiocel Petrea a participat, la Bicaz, la un meci de titlu pentru Centura FSA & Kenshinkan Karate şi a reuşit să treacă fără probleme, prin knockout în repriza a II-a, de Cristian Pătraşcu.

Astăzi, Edwin s-a mutat circa 70 de kilometri mai la nord, pentru a participa, la Târgu Neamţ, la prima ediţie a Cupei Cetăţii Neamţului, o Gală Semi Pro în care l-a întâlnit pe Florin Dulap, de la Fight Club Scorpions Târgu Neamţ. Deloc surprinzător, deznodământul a fost similar celui de la Bicaz, Edwin Petrea reuşind să se impună prin abandon în repriza a doua în meciul desfăşurat pe reguli de kickboxing.

În gala de astăzi a luptat şi un alt sportiv al clubului nostru, Ştefan Panaitescu, însă el a avut din nou parte de un arbitraj potrivnic, fiind declarat învins la puncte de Alin Chiriac, de la acelaşi club Fight Club Scorpions Târgu Neamţ, deşi în ultima rundă şi-a pus la pământ adversarul.