Baschet: CSM Petrolul Ploieşti, în căutarea primei victorii stagionale, mâine seară, în Sala „Olimpia”!

Baschet: CSM Petrolul Ploieşti, în căutarea primei victorii stagionale, mâine seară, în Sala „Olimpia”!

În căutarea primei victorii stagionale, CSM Petrolul Ploieşti primeşte, mâine seară, la ora 18.00, vizita formaţiei CSM VSKC Miercurea Ciuc, grupare ce vine după un parcurs similar în acest debut de sezon, cu patru înfrângeri consecutive.

Este, practic, primul meci în care băieţii noştri dau piept cu o echipă din zona lor de buget iar victoria este obiectivul firesc, chiar dacă nu trebuie omis faptul că, în runda trecută, ciucanii au cedat greu, în propriul fief, în faţa Sibiului, după o repriză de prelungiri.

„Ne aşteptăm la un meci greu pentru că venim după patru înfrângeri şi nu este uşor de gestionat o astfel de situaţie. Ne-am pregătit bine în această săptămână şi suntem încrezători că putem să facem un joc bun, care să ne aducă prima victorie a sezonului. Nu trebuie, însă, să ne considerăm dinainte câştigători, pentru că ei vin după un meci strâns cu Sibiul, în care au fost aproape de victorie şi au o echipă ambiţioasă, cu jucători străini de calitate, ce pot face diferenţa în orice moment”, a declarat antrenorul principal al echipei noastre, Mihai Popa.

Tehnicianul nu se poate baza mâine pe pivotul Mihailo Sekulovic, accidentat, şi pe cei trei juniori „U17” care participă în aceste zile la Turneul 1 al Conferinţei Sud a EYBL Cup, de la Hamburg: Codruţ Dinu, George Angelian şi Robert Pătraru. Ar fi putea fi, în schimb, prima apariţie oficială în Sala „Olimpia” a lui Andrei Ene, cel care a revenit la echipă după un an de pauză şi a prins câteva minute în deplasarea de luni, de la Rapid.

Meciul de mâine seară va fi arbitrat de o brigadă formată din Dragoş Nicolae, Matei Bănică şi Alexandru Nicolae, iar comisar din partea FRB va fi Mihai Caraion (Bucureşti). Accesul publicului este liber, iar partida va putea fi urmărită şi pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.