Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică dimineaţă, „Cupa Rosal” la trap!

Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică dimineaţă, „Cupa Rosal” la trap!

Duminică dimineaţă, începând cu ora 10.00, le dăm din nou întâlnire iubitorilor turfului cu prilejul unei reuniuni exclusive de trap pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, o organizează cu sprijinul firmei Rosal, partenerul nostru la acest eveniment.

Vor fi patru curse de trap în program, trei dintre ele sponsorizate de Rosal şi una de Gheorghe Viorel. Ziua hipică va debuta la ora 10.05, cu Premiul Rosal – Mediu Curat, care va fi urmat, la 10.35, de întrecerea în care se va acorda Cupa Rosal. Apoi, la ora 11.00, vom avea cursa sponsorizată de Gheorghe Viorel, în care se vor întrece cei mai buni cai de 4 ani de pe hipodrom, pentru ca reuniunea să se încheie, la 11.30, cu Premiul Rosal – Selectiv.

Continuă concursul foto pe Instagram pentru public!

Cu prilejul reuniunii de duminică, vă propunem să participaţi din nou la concursul pentru publicul spectator prezent pe Hipodromul Ploieşti! Cei trei paşi care trebuiesc parcurşi sunt următorii:

1. Pozează prietenii, familia, căluţii, distracţia sau orice altceva îţi place pe hipodrom!

2. Postează pe Instagram pe story sau pe feed;

3. Tăguieşte-ne cu @hipodromulploiesti

Cele mai interesante două instantanee de la eveniment vor fi premiate de Complex Hipodrom astfel: locul 1 – 3 invitaţii la următorul eveniment hipic; locul al 2-lea – două invitaţii la următorul eveniment hipic.

Altfel, ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka, pentru ei urmând să se amenajeze şi un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom. În pauzele dintre curse, cei prezenţi vor putea asista şi la demonstraţii ale sportivilor secţiei de kempo a CSM Ploieşti.

Prețul unui bilet este de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Programul reuniunii este următorul:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab