Weekend cu 16 medalii pentru micii şahişti de la CSM Ploieşti!

Weekend cu 16 medalii pentru micii şahişti de la CSM Ploieşti!

Sportivii secţiei de şah a CSM Ploieşti au participat, în weekend, la două competiţii: Festivalul „Şah în şcoală”, desfăşurat la Parcul Municipal Ploieşti Vest, şi Cupa „Smart Move”, ce a avut loc la Bucureşti.

Organizat, sâmbătă, de CSU Ploieşti şi CS Gambitul Damei Iaşi, Festivalul „Şah în şcoală” le-a prilejuit sportivilor pregătiţi de Petre Grigore şansa de a câştiga nu mai puţin de 14 medalii – 7 de aur, 3 de argint şi 4 de bronz – astfel:

– medalii de aur – Melania Grigore, David Dura, Emma Davicenco, Lucas Cătuneanu, Rareş Marica, Alexandru Constantinoiu şi Darius Nicolae;

– medalii de argint – Antonia Ciapă, Ştefan Petre şi Ioana Moş;

– medalii de bronz – Daria Constantinoiu, Leon Ioniţă, Ayan Stoica şi Rebecca Vasiloae.

Cupa „Smar Move” a avut loc sâmbătă şi duminică, la Bucureşti, în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant”, în organizarea Clubului de Şah „M.M. Mihail Marin”, în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Din partea CSM Ploieşti au participat Vladimir Boştină şi Eduard Ioniţă, care au reuşit să urce pe podiumul de premiere. Vladimir a ocupat locul I la categoria „U8”, iar Eduard a fost al doilea la categoria de vârstă „U10”!

Galerie foto, Festivalul „Şah în şcoală”: