Hipodromul Ploieşti: „Cupa de Vară Oltina”, principalul eveniment al reuniunii de duminică!

Hipodromul Ploieşti: „Cupa de Vară Oltina”, principalul eveniment al reuniunii de duminică!

Duminică dimineaţă, începând cu ora 10.00, le dăm din nou întâlnire iubitorilor turfului cu prilejul unei reuniuni exclusive de trap pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, o organizează cu sprijinul firmei Oltina, partenerul nostru la acest eveniment.

Vor fi cinci curse de trap sponsorizate de Oltina, ziua hipică urmând să debuteze, la ora 10.05, cu Premiul „Morino”, urmat, la 10.30, de Premiul „Urlaţi” şi, la 11.00, de cea mai interesantă cursă a zilei, Premiul „Cupa de Vară Oltina”. La ora 11.30 se va ţine Premul „Is-Pita”, iar reuniunea se va închide, la 11.55, cu Premiul „Fitness”.

Continuă concursul foto pe Instagram pentru public!

Cu prilejul reuniunii de duminică, vă propunem să participaţi din nou la concursul pentru publicul spectator prezent pe Hipodromul Ploieşti! Cei trei paşi care trebuiesc parcurşi sunt următorii:

1. Pozează prietenii, familia, căluţii, distracţia sau orice altceva îţi place pe hipodrom!

2. Postează pe Instagram pe story sau pe feed;

3. Tăguieşte-ne cu @hipodromulploiesti

Cele mai interesante două instantanee de la eveniment vor fi premiate de Complex Hipodrom cu câte o plimbare în sulky sub îndrumarea unui driver profesionist. Câştigătorii vor fi anunţaţi în cursul săptămânii viitoare.

Altfel, ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka, pentru ei urmând să se amenajeze şi un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom. Celor mari, organizatorii le-au pregătit o serie de surprize în pauzele dintre curse, aşa că aveţi toate motivele să veniţi, duminică, pe Hipodrom!

Prețul unui bilet este de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Programul reuniunii este următorul:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab