Hipodromul Ploieşti: Wicked from Heaven şi Dolce Dorel, remarcaţii Cupei “Sultan” la trap!

Hipodromul Ploieşti: Wicked from Heaven şi Dolce Dorel, remarcaţii Cupei “Sultan” la trap!

Hipodromul Ploieşti a găzduit, în această dimineaţă, o reuniune dedicată exclusiv trapului, pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, a organizat-o în parteneriat cu firma Sultan, sponsor al celor cinci întreceri din program.

Au fost curse atractive, majoritatea decise pe ultimii metri, însă două dintre acestea au atras atenţia cunoscătorilor: Premiul „Sultan”, programat la ora 10.55 şi dedicat cailor de 4 ani, şi Premiul „Cal de Sultan”, care a închis reuniunea, la ora 11.45, şi a avut la start opt dintre caii de valoare de pe hipodrom.

Premiul „Sultan” a fost câştigat, după un finiş mai bun, de Wicked from Heaven (foto 1), diferenţa făcându-se pe ultimii 50 de metri, pe care armăsarul condus de Adrian Marciu a reuşit să-l depăşească pe Neo Jet, condus de Vasile Gheorghe.

Şi Premiul „Cal de Sultan” a avut un final încins, armăsarul Dolce Dorel (foto 2), avându-l în sulky pe Cristian Slate, reuşind să-şi reconfirme valoarea şi să câştige, la potou, în faţa iepei Hera Yamm, condusă de Sorin Mocanu.

În celelalte trei curse de trap ale reuniunii s-au impus Nelson (Premiul „Sultan de România”), Bonne Amie (Premiul „Din respect de Sultan”) şi Bailando (Premiul „Forţă de Sultan”).

Festivităţile de premiere ale curselor au fost oficiate de directorul CSM Ploieşti, Donald Constantin, şi de reprezentanţii firmei Sultan, Roxana Apetroaie şi Vlad Tarboiu.

Altfel, cei prezenţi în tribune au putut asista, într-una dintre pauze, la o demonstraţie oferită de grupele de minihandbal fete şi băieţi ale CSM Ploieşti. Micii sportivi pregătiţi de Robert Comendant, Gabriela Enache şi Gheorghe Puia s-au distrat într-un meci-şcoală fete vs. băieţi pe terenul improvizat pe pista de galop a hipodromului, sub privirile celor câteva sute de spectatori prezenţi la eveniment.

Ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori s-au putut plimba gratuit cu calul Mokka, având, totodată, amenajat un „fun corner” unde s-au putut juca sub sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

În holul central a fost amenajată o expoziţie de picturi realizate de elevi ai Colegiului de Artă Carmen Sylva sub coordonarea profesorilor Georgiana Tudor, Rita Bădulescu, Liliana Marin şi Iulia Ignat.

Continuă concursul foto pe Instagram pentru public!

Cu prilejul reuniunii de astăzi, Complex Hipodrom a continuat concursul pentru cei prezenţi în tribună şi au acces la Instagram! Astfel, dacă ai fost pe hipodrom şi ai o poză care crezi că poate fi premiată de către noi (cu prietenii, familia, căluţii sau orice altceva interesant) posteaz-o pe Instagram pe story sau pe feed şi tăguieşte-ne cu @hipodromulploiesti! Premiile puse în joc de Complex Hipodrom sunt următoarele: locul 1 – o şedinţă de iniţiere în tainele călăriei la centrul de echitaţie Luna Horse; locul al 2-lea – o plimbare în sulky sub îndrumarea unui driver profesionist. Câştigătorii vor fi anunţaţi în cursul săptămânii viitoare.

Partenerii reuniunii hipice de astăzi au fost: Radio Prahova, Colegiul de Artă „Carmen Silva”, Fapt Divers, Centrul de Echitaţie „Luna Horse” şi Sultan România.

Rezultatele oficiale ale reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Galerie foto: