Atletism: CSM Ploieşti, două titluri de campioni naţionali obţinute în probele de ştafetă!

Atletism: CSM Ploieşti, două titluri de campioni naţionali obţinute în probele de ştafetă!

Sportivii secţiei de atletism a CSM Ploieşti se întorc cu două titluri de campioni naţionali de la Craiova, acolo unde, în weekend, s-au desfăşurat Campionatele Naţionale în aer liber şi probe combinate rezervate seniorilor şi tineretului (U23)!

Cele două performanţe au fost reuşite de ştafetele de 4×100 metri şi 4×400 metri, prima devenind campioană de seniori, iar cea de-a doua, de tineret. Astfel, în formula Petre Rezmiveş, Cristian Roiban, Alexandru Zatic, Alexandru Geamănu, ştafeta de 4×100 metri a câştigat cursa în 40.35 secunde, fiind urmată de CSM Oneşti (40.90 secunde) şi CSM Slatina (42.07).

La 4×400 metri, cei patru componenţi ai ştafetei, Alexandru Geamănu, Robert Marinescu, Florin Nica şi Mihăiţă Neagu, au oprit cronometrul după 3:14.56 minute, timp ce le-a asigurat titlul de campioni naţionali de tineret şi pe cel de vicecampioni ai seniorilor!

Un titlu de vicecampion a obţinut şi Cristian Roiban, care a fost al 2-lea la tineret şi al 3-lea la seniori în proba de 100 metri plat, cu timpul 10.60 secunde, tot el cucerind bronzul la tineret în proba de 200 metri, cu timpul de 21.56 secunde.

Atleţii de la CSM Ploieşti sunt pregătiţi de Augustin Iancu şi Robert Munteanu.

Galerie foto: