Medalie de bronz pentru CSM Ploieşti la Campionatul Naţional de Baschet 3×3 rezervat „U12”!

Medalie de bronz pentru CSM Ploieşti la Campionatul Naţional de Baschet 3×3 rezervat „U12”!

După încheierea Festivalului Naţional de Minibaschet, Federaţia Română de Baschet a organizat, astăzi, la Costineşti, Campionatul Naţional 3×3 rezervat „U12”, competiţie în care CSM Ploieşti a reuşit să obţină medaliile de bronz după un parcurs cu 5 victorii şi o singură înfrângere, şi aceea suferită în prelungiri!

După ce au trecut, în Grupa D, cu 10-4 de Magic Champions, cu 11-4 de ACS Juniors Negru şi cu 12-4 de ACS Champions Mov, băieţii noştri au învins-o, în sferturile de finală, cu 11-3, pe ACS Champions Negru. Din păcate, în semifinale, ei au pierdut după prelungiri, cu 7-6, în faţa celor de la Laguna Sharks Albastru, dar s-au revanşat în finala mică în faţa formaţiei Laguna Sharks Alb, scor 10-4, şi şi-au adjudecat medaliile de bronz ale campionatului.

Antrenorii Ionuţ Ivan şi Eugeniu Melnic au folosit o formulă bazată pe un mix între generaţia de două ori campioană la U12 şi U13, de unde a venit Alexandru Petre, şi cea care începe să-şi facă un nume în baschetul juvenil românesc, cea a echipei de minibaschet, care i-a propus pe Ştefan Aniculăesei, Tudor Frăţilă şi Radu Frăţilă.