Şahiştii de la CSM Ploieşti, pe podium la „Bitcoin România Chess Open”!

Şahiştii de la CSM Ploieşti, pe podium la „Bitcoin România Chess Open”!

Sportivii secţiei de şah a CSM Ploieşti au participat, sâmbătă şi duminică, la cea de-a IV-a ediţie a „Bitcoin România Chess Open”, o competiţie organizată de Academia de Şah şi ACS Oxygen în incinta Liceului Internaţional de Informatică Colentina, din Bucureşti.

Cele mai bune rezultate au fost obţinute de Melania Grigore – locul 1 la “Fete, 8 ani” şi locul al 5-lea în clasamentul general “Under 8”, Vladimir Boştină – locul 3 la “Under 8”, Diana Popescu – locul 3 la “Fete, 12 ani” şi Ştefan Grigorescu – locul 2 la “Under 6”.

Ceilalţi sportive înscrişi în concurs de antrenorul coordonator Petre Grigore au fost Emma Davicenco (locul 6 la “Fete, 10 ani”), Leon Ioniţă, Eduard Ioniţă, Alexandru Constantinoiu şi Darius Nicolae.

Ţinând cont că întrecerea a avut loc în Capitală, micii sportivi ai CSM Ploieşti nu au ratat prilejul de a face o vizită la Hotelul Sheraton din Bucureşti, acolo unde are loc “Superbet Chess Classic România 2022”, o competiţie de mare nivel, la startul căreia se află 10 dintre cei mai buni şahişti ai lumii. Micii şahişti s-au fotografiat cu idolii lor, în imaginea de mai jos fiind surprinşi alături de armeanul Levon Aronian, locul 4 mondial în acest moment!