Handbal, juniori 2, Turneul Final Speranţă: CSM Ploieşti va juca finala mică!

Handbal, juniori 2, Turneul Final Speranţă: CSM Ploieşti va juca finala mică!

Echipa de handbal juniori 2 a CSM Ploieşti va juca finala mică a Turneului Final Speranţă de la Făgăraş după ce a pierdut, astăzi, la doar două goluri, scor 33-35 (18-19, 15-16), semifinala susţinută în compania celor de la CSŞ 2 Baia Mare.

A fost o partidă spectaculoasă, cu multe goluri şi răsturnări de situaţie, decisă de soluţiile mai bune alese în atac de adversari în ultimele minute, atunci când CSM Ploieşti a reuşit să egaleze „la 31” cu cinci minute rămase din meci, dar a ratat câteva situaţii de superioritate numerică. Baia Mare a înscris patru goluri consecutive pentru 31-35, aşa că ultimele două reuşite ale băieţilor noştri au mai contat doar pentru statistică.

În partida de astăzi, Ramona Ştefan i-a folosit pe: D. Ştefan, B. Nuţă – M. Sîrbu (8 goluri), Şt. Vîlcu (7), M. Ion Iliescu (6), B. Bondarenco (4), V. Băncilă (4), D. Constantin (1), A. Muşoiu (1), I. Stănescu (1), D. Ioniţă (1), D. Pioaru, M. Crăciun, R. Enescu, C. Anghel şi A. Voicu.

Finala mică este programată mâine, la ora 10.00, în compania învinsei din cealaltă semifinală de astăzi, CSM Focşani 2007 – LPS Banatul Timişoara, ce a început la ora 15.00.