Baschet, Liga Naţională: CSM Petrolul Ploieşti dispută, mâine, restanţa de la Piteşti!

Baschet, Liga Naţională: CSM Petrolul Ploieşti dispută, mâine, restanţa de la Piteşti!

Echipa de baschet seniori a clubului dispută mâine, începând cu ora 20.00, în Sala Sporturilor Trivale, din Piteşti, meciul cu FC Argeş, restant din etapa a 19-a a campionatului Ligii Naţionale. Programată la începutul lunii februarie, întâlnirea a fost amânată din cauza unor cazuri de infectare cu Covid-19 descoperite în cadrul echipei gazdă chiar în dimineaţa partidei, băieţii noştri fiind nevoiţi, atunci, să revină acasă fără să fi jucat după ce făcuseră deplasarea la Piteşti.

Acum, confruntarea găseşte cele două formaţii în momente delicate, argeşenii având o singură victorie în ultimele trei etape, iar noi, niciuna, însă ambele grupări au nevoie de un succes nu doar pentru moral, cât pentru o clasare cât mai bună la finalul sezonului regulat. Trupa lui Tudor Costescu este implicată în lupta pentru locurile 2-4, o poziţie mai bună oferindu-i meciuri mai multe pe teren propriu în play-off, iar CSM Petrolul Ploieşti vizează (măcar) locul al 9-lea, unul onorabil pentru o echipă nou-promovată.

Antrenorul Mihai Popa nu se confruntă cu probleme deosebite de efectiv, având însă dificila misiune de a-i remonta pe băieţi după rezultatele slabe din ultimele etape.

În tur, FC Argeş a câştigat la Ploieşti cu scorul de 74-70.

Partida este programată mâine, la ora 20.00, şi va putea fi urmărită atât pe principalele canale de sport, Digisport şi Looksport, cât şi prin intermediul transmisiei asigurate de canalul de youtube al Federaţiei române de Baschet.