Hipodromul Ploieşti: mâine, începând cu ora 10.00, are loc Reuniunea „Premiul de Deschidere”!

Hipodromul Ploieşti: mâine, începând cu ora 10.00, are loc Reuniunea „Premiul de Deschidere”!

Hipodromul Ploieşti găzduieşte, mâine, prima reuniune hipică oficială din acest an, aşa că iubitorii turfului sunt aşteptaţi, începând cu ora 10.00, la evenimentul organizat de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, sub autoritatea Consiliului Local Ploieşti şi a Primăriei Municipiului Ploieşti.

Începem stagiunea hipică 2022 cu o reuniune atractivă, cu cinci curse, ce este dedicată Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române, cu ocazia zilei de naștere și a aniversării a 141 de ani de la proclamarea Regatului României.

Evenimentul principal al zilei va fi, ca de fiecare dată la debutul sezonului, „Premiul de Deschidere”, cursă programată să înceapă la ora 10.55 şi pentru a cărei festivitate de premiere o vom avea alături pe doamna Gabriela Rădulescu, directorul Filialei Prahova a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România.

Reuniunea va debuta la ora 10.00 cu Premiul Ager, va continua, la 10.25, cu Premiul Accelerat, după care, la 10.55, vom urmări Premiul de Deschidere, care are la la start opt dintre cei mai valoroşi cai de pe Hipodromul Ploieşti. Apoi, la ora 11.20 se va desfăşura Premiul Avion, pentru ca ziua să se închidă, la 11.45, cu un alt moment extrem de interesant, Cursa de galop dotată cu Premiul ARAC Sprint, organizată în parteneriat cu Federaţia Hipică Română.

Ca de obicei, pe toată durata reuniunii, cei mai mici dintre spectatori vor avea prilejul să se plimbe gratuit cu poneiul Matilda, în spaţiul special amenajat, între cele două tribune.

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit.

Pentru iubitorii trapului care nu pot ajunge la hipodrom, reuniunea va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 9.45, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât şi pe cea a CSM Ploieşti (https://www.facebook.com/csmploiesti/).

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download