Marian Ghinoiu s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European de Box U23!

Marian Ghinoiu s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European de Box U23!

Boxerul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Marian Ghinoiu, a reuşit, în această seară, să se califice în sferturile de finală ale Campionatului European de Box U23, ce se desfăşoară în aceste zile la Porec (Croaţia).

Sportivul pregătit la club de Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea, a trecut, în limitele categoriei “54 kg”, de reprezentantul statului Kosovo, Bashkim Bajoku. După o primă repriză ceva mai echilibrată, în care, totuşi, trei dintre cei cinci arbitri l-au văzut învingător, în următoarele două runde “Liliacul” a dat drumul la braţe şi nu i-a mai lăsat nicio speranţă adversarului, care a avut nevoie şi de intervenţia medicului, în două rânduri, pentru o sângerare la nas.

În sferturile de finală ale competiţiei, Marian Ghinoiu îl va întâlni, sâmbătă, tot în gala de seară, pe azerul Ruslan Gadirov, care a stat în primul tur.

Ceilalţi doi reprezentanţi ai CSM Ploieşti la “europeanul” din Croaţia, fraţii George şi Iulian Dumitrescu, au fost eliminaţi în primul tur al competiţiei (detalii, aici).