Seria de victorii la scor a continuat pentru echipa de baschet „U13” a clubului!

Seria de victorii la scor a continuat pentru echipa de baschet „U13” a clubului!

Echipa de baschet „U13” a CSM Ploieşti a trecut, în acest weekend, peste cel de-al 4-lea turneu al sezonului de aceeaşi manieră în care o făcuse şi în precedentele, obţinând victorii la diferenţe foarte mari. Totuşi ar fi de menţionat că în turneul de la Bucureşti am consemnat cel mai… strâns scor din cele 12 confruntări susţinute de băieţii lui Ionuţ Ivan în această stagiune, CSM Ploieşti câştigând primul meci, cel de ieri, de la ora 14.30, „doar” cu 75-29 în faţa celor de la ABC Leii Bucureşti. Până ieri, precedentele nouă partide fuseseră câştigate la minim 62 de puncte diferenţă.

Rezultatele obţinute în turneul din acest weekend au fost:

ABC Leii Bucureşti – CSM Ploieşti 29-75

CSM Ploieşti – CS Dinamo CSŞ Nr. 6 Bucureşti 102-31

CSM Ploieşti – ACSB Şoimii Albi Bucureşti 85-17

Lotul de jucători folosit de Ionuţ Ivan în cel de-al patrulea turneu stagional a fost următorul: Andrei Sebastian Nicolae, Vlad Alexandru Borcan, David Andrei Ilie, David Iordăchescu, Filip Barbu, Eduard Vasile, Roberto Săndulescu, Alexandru Petre, Ştefan Dobre, Teodor Mihalea, Tudor Mihalea, Darius Coman, Rareş Tudorie şi Valentin Ciprian Pîrvu.

Cu cele şase victorii obţinute în faza a doua a grupelor, CSM Ploieşti ocupă primul loc în Grupa 5 şi se pregăteşte pentru Turneele 5 şi 6, programate pe 26-27 martie, respectiv 22-23 aprilie, pentru care s-au calificat primele două clasate în fiecare dintre cele 9 serii plus cele mai bune 6 locuri 3 din această fază.