Reprezentanţii CSM Ploieşti la „naţionalele” de box pentru Seniori U22 luptă, mâine, pentru aur!

Reprezentanţii CSM Ploieşti la „naţionalele” de box pentru Seniori U22 luptă, mâine, pentru aur!

Plecaţi spre Braşov cu gândul de a obţine trei medalii de aur la Campionatul Naţional de Box Masculin pentru Seniori U22, Marian Ghinoiu (54 kg), George Dumitrescu (67 kg) şi Iulian Dumitrescu (75 kg) sunt la un pas de îndeplinirea obiectivului.

Cei trei sportivi antrenaţi de Titi Tudor şi Adrian Pârlogea s-au calificat în finalele celor trei categorii, Ghinoiu boxând astăzi direct în semifinală, iar fraţii Dumitrescu având de trecut, ieri, şi de faza sferturilor de finală.

Astfel, George Dumitrescu (67 kg) a trecut, ieri, la puncte, de Marian Alexandru Ungureanu (Piteşti), iar astăzi l-a învins prin abandon în repriza a doua pe Costinel Gogoşanu (CSM Craiova). El va boxa în finala de mâine cu Andrei Musteţ (Rovinari).

Fratele lui George, Iulian Dumitrescu (75 kg), l-a învins ieri prin abandon în repriza a doua pe Alexandru Cojoc (Sibiu), iar astăzi a trecut la puncte de Karin Alexandru Rus (Dinamo). Mâine, îl va întâlni în finală pe Ion Deaconu (Rovinari).

În fine, Marian Ghinoiu a boxat astăzi direct în semifinale, trecând rapid, prin RSC (Referee Stop Contest) de Samuel Şanta (Universitatea Cluj), iar mâine va boxa pentru medalia de aur cu Robert Pater (Timişoara).

Baftă, băieţi!