Handbal: Alexia Niţă, convocată din nou la echipa naţională de cadete a României!

Handbal: Alexia Niţă, convocată din nou la echipa naţională de cadete a României!

Componentă a echipei de handbal junioare 3 a CSM Ploieşti, Alexia Niţă a fost convocată din nou la echipa naţională a României, la nivel de cadete (sportive născute în 2006-2007), pentru un stagiu de pregătire centralizată ce va avea loc la Izvorani, în perioada 25 februarie – 2 martie şi va fi urmat de participarea la un Turneu Internaţional organizat în Ungaria (3-6 martie).

Sportiva pregătită la club de Geta Opincariu şi Cristi Roşu se numără printre cele 22 de jucătoare convocate de staff-ul tehnic al „naţionalei” de cadete – Marius Dănuleţ, Mihaela Ciobotaru şi Eugen Ciulei – pentru cantonamentul de la Izvorani, dintre care vor fi alese cele 16 sportive pentru turneul din Ungaria. De remarcat că Alexia este una dintre cele doar 5 jucătoare născute în 2007 incluse în lotul de cadete, celelalte fiind născute în 2006.

Alexia Niţă evoluează pe postul de extremă stângă şi este una dintre principalele marcatoare ale echipei de handbal junioare 3 a CSM Ploieşti, lideră autoritară a clasamentului Seriei D geografice, cu 9 victorii în tot atâtea meciuri disputate.