Baschet, Liga Naţională: CSM Petrolul Ploieşti, deplasare complicată la Piteşti!

Baschet, Liga Naţională: CSM Petrolul Ploieşti, deplasare complicată la Piteşti!

La ceva mai mult de două săptămâni de la ultimul meci oficial, victoria cu CSM Galaţi, de pe 19 ianuarie, scor 86-81, CSM Petrolul Ploieşti se întoarce, mâine, pe parchet pentru dificila partidă programată la Piteşti, începând cu ora 17.30, în compania celor de la FC Argeş.

Meciul contând pentru etapa a 19-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin vine după o pauză forţată de problemele medicale cu care ne-am confruntat atât noi, înaintea jocului de la Rapid, cât şi adversarii de la Miercurea Ciuc în zilele premergătoare confruntării ce era programată în Sala „Olimpia”, aşa că nivelul băieţilor este greu de anticipat, cinci zile de pauză forţată pentru aproape jumătate din echipă fiind un interval nu uşor de recuperat.

„Am început bine anul, cu trei victorii în patru meciuri şi cu siguranţă ne-am fi dorim să nu avem această pauză şi să jucăm meciurile cu Rapid şi Ciuc, pentru că eram într-o formă destul de bună. A fost o perioadă dificilă pentru echipă, cu antrenamente în formulă restrânsă, şi e clar că nu e tocmai un avantaj să revii în competiţie cu un meci la Piteşti, echipă care ocupă locul al 2-lea al clasamentului şi este greu de învins în special pe propriul teren. Dar, mergem să jucăm, să aflăm la ce nivel ne aflăm după toate problemele cu care ne-am confruntat şi să facem ajustările necesare în perspectiva următoarelor meciuri, care sunt extrem de importante în lupta pentru play-off”, a declarat managerul secţiei de baschet a clubului, Ionuţ Ivan.

În meciul tur, disputat pe 16 octombrie, la Ploieşti, FC Argeş s-a impus cu scorul de 74-70.

Altfel, Federaţia Română de Baschet a stabilit programul etapei a 20-a a Ligii Naţionale, meciul dintre CSM Petrolul Ploieşti şi CS Municipal 2007 Focşani, din Sala Sporturilor Olimpia, fiind programat luni, 14 februarie, la ora 18.00.