Premiul Speranţelor şi Premiul Agriculturii se ţin duminică, pe Hipodromul Ploieşti!

Premiul Speranţelor şi Premiul Agriculturii se ţin duminică, pe Hipodromul Ploieşti!

Duminică, 12 decembrie, începând cu ora 10.00, Hipodromul Ploieşti va fi gazda unei noi reuniuni hipice oficiale de trap, ce va avea în program patru curse, dintre care două vor fi din clasa Silver: Premiul Speranţelor şi Premiul Agriculturii.

Reuniunea va debuta la ora 10.05, cu Premiul Magnat, va continua, la ora 10.30, cu Premiul Ortoza, după care vor urma cele două curse importante ale zilei: la ora 10.55 se va ţine Premiul Speranţelor, în care se vor întrece cei mai buni şase cai în vârstă de 2 ani de pe hipodrom, iar la ora 11.20 va avea loc Premiul Agriculturii, în care se anunţă o luptă spectaculoasă între trăpaşii de 4 ani.

Conform ultimelor prevederi, reuniunea hipică va avea loc cu ACCES LIMITAT DE SPECTATORI, respectiv până la 50% din capacitatea tribunelor Complexului Hipodrom Ploiești, iar participarea este permisă:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ CERTIFICAT al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Dovada îndeplinirii uneia dintre condițiile de acces se prezintă la achiziționarea biletului, care costă 5 lei. Pe durata evenimentului este obligatorie purtarea măștii de protecție.

Pentru iubitorii trapului care nu pot ajunge la hipodrom, reuniunea va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 9.45, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât şi pe cea a CSM Ploieşti (https://www.facebook.com/csmploiesti/).

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download