Kempo: Edwin Petrea, locul 1 în „UFMMA Tournament”, de la Ternopil!

Kempo: Edwin Petrea, locul 1 în „UFMMA Tournament”, de la Ternopil!

Sportivii secţiei de kempo a CSM Ploieşti au avut parte de un weekend plin, încununat cu o serie de reuşite deosebite: două medalii cucerite în cadrul unui puternic concurs internaţional din Ucraina şi alte 6 medalii obţinute în cadru Cupei României de Semi-Kempo, de la Bucureşti.

Ieri şi astăzi, antrenorul coordonator al secţiei, Ghiocel Florentin Petrea, a fost prezent, alături de cinci sportivi, la „UFMMA Tournament”, o competiţie internaţională organizată în oraşul ucrainean Ternopil.

Cea mai mare performanţă a fost reuşită de Edwin Petrea, cel care s-a impus în „piramida” categoriei „42.5 kg” de la U13 după ce a reuşit să câştige, în cele două zile de concurs, nu mai puţin de 4 meciuri susţinute în compania unor adversari redutabili. El a fost declarat şi cel mai tehnic luptător al competiţiei.

O realizare deosebită a fost şi cea a lui Iliuţă Nicuşor, cel care, după trei victorii, a ajuns până în finala categoriei „52 kg” de la U15, pierdută, însă, în faţa unui sportiv local.

Un parcurs bun, cu două victorii, urmate de o înfrângere în semifinale, a avut şi Mihai Robin la „30 kg” (U11), în timp ce David Vasilescu şi Ciprian Manu au pierdut încă din primul tur al întrecerii.

Astăzi, alţi 9 sportivi ai secţiei au participat, la Bucureşti, în Sala Apollo, la Cupa României de Semi-Kempo, şase dintre ei reuşind să urce pe podium şi să obţină 3 medalii de aur, două de argint şi una de bronz:

– locul 1 – Gabriel Bratu, Emanuel Dincă şi Alexandru Dinu;

– locul 2 – Alfonso Păun şi Luis Soare;

– locul 3 – Denisa Manu.

Galerie foto „UFMMA Tournament”:

 

Galerie foto Cupa României Semi-Kempo: