Baschet seniori: CSM Ploieşti încheie pe locul al 4-lea Memorialul „Georgel Ziguli”, de la Piteşti

Baschet seniori: CSM Ploieşti încheie pe locul al 4-lea Memorialul „Georgel Ziguli”, de la Piteşti

Echipa de baschet seniori a CSM Ploieşti a încheiat pe locul al 4-lea Memorialul „Georgel Ziguli”, de la Piteşti, după ce a pierdut, astăzi, cu 101-80 (26-24, 24-25, 25-15, 26-16) finala mică a competiţiei, disputată în compania celor de la BC CSU Sibiu.

Lipsa mizei, dar şi perspectiva „dublei” directe din optimile de finală ale Cupei României, programată pe 24 şi 27 septembrie, au făcut ca meciul de astăzi să se joace cu apărările ceva mai relaxate, impresia fiind că ambele formaţii au exersat mai mult schemele ofensive. Aflaţi la al treilea meci susţinut în 4 zile, cu un nucleu de opt jucători, băieţii noştri au ţinut ritmul adversarilor până la pauză (50-49 pentru Sibiu), dar le-a fost foarte greu să reziste până la final, mai ales în condiţiile în care ardelenii au fost în zi de excepţie la aruncările de „3 puncte” – 17/31, pentru un procentaj rarisim, de 54.8% – şi net superiori la recuperare, 45-32, statistică posibilă şi în condiţiile absenţei lui Earl Watson, menajat şi astăzi din cauza unei accidentări.

Pentru CSM Ploieşti, au jucat astăzi: Negoiţescu (15 puncte, 1×3), Magdevski (15, 1×3), Milin (12, 1×3), B. Popa (11, 3×3), Hammond (10), Chiţu (9), Vaughn (8), Popa Calotă, G. Angelian, A. Ene şi C. Dinu.

Urmează, pentru elevii lui Mihai Popa, o nouă săptămână de antrenamente şi, la final, vineri şi sâmbătă, participarea la un alt turneu amical, cel organizat de Dinamo în „Arena de baschet” din Capitală şi la care au mai fost invitate Steaua Bucureşti şi Rapid Bucureşti. CSM Ploieşti va juca, vineri, în semifinale, cu Steaua, orele partidelor din prima zi nefiind, încă stabilite.

Foto: FC Argeş Basketball

Galerie foto: