Sportivii secţiilor de handbal, patinaj şi karate, prezenţi la acţiunea „Weekend pe Bulevardul Castanilor”!

Sportivii secţiilor de handbal, patinaj şi karate, prezenţi la acţiunea „Weekend pe Bulevardul Castanilor”!

A treia săptămână în care s-a organizat acţiunea „Weekend pe Bulevardul Castanilor” i-a găsit, din nou, pe sportivii de la CSM Ploieşti pe principala arteră a oraşului, reprezentanţii secţiilor de handbal, patinaj viteză şi karate oferind demonstraţii urmărite cu interes de cei prezenţi în zonă la orele dimineţii.

Sâmbătă dimineaţă, junioarele 2 şi 3 ale clubului, pregătite de Geta Opincariu, s-au antrenat pe terenul de handbal amenajat pe bulevard în apropierea Gării de Sud, în aceeaşi zonă fiind prezenţi şi componenţii secţiei de patinaj viteză, care au profitat de spaţiul liber dintre terenurile de baschet şi scena instalată la rondul II şi s-au pregătit sub supravegherea antrenorului Marius Băcilă.

Duminică, în ciuda vremii ceva mai mohorâte, a fost rândul micilor handbalişti pregătiţi de Ramona Ştefan să se joace pe bulevard, ei avându-i alături pe sportivii secţiei de karate (antrenor Liviu Apostol), care au oferit o scurtă demonstraţie, întreruptă, din păcate, de o neaşteptată repriză de ploaie.

Ca de obicei, şi în acest weekend, panourile de baschet şi mesele de ping pong au fost la dispoziţia ploieştenilor dornici să facă sport în weekend.

Altfel, “Târgul cu bunătăți și dichisuri” a fost din nou deschis pentru ploieşteni, iar scena special amenajată la rondul II a găzduit spectacolul „Cântăreţii din Bremen”, propus de Teatrul „Toma Caragiu”, celelalte evenimente programate fiind anulate din cauza ploii.

Galerie foto: