Sportivii de la CSM Ploieşti vă aşteaptă la evenimentul „Weekend pe Bulevardul Castanilor”!

Sportivii de la CSM Ploieşti vă aşteaptă la evenimentul „Weekend pe Bulevardul Castanilor”!

Începând cu acest final de săptămână, Primăria Ploieşti va organiza „Weekend pe Bulevardul Castanilor”, o acţiune ce se va desfăşura în zilele de sâmbătă şi duminică până pe data de 12 septembrie 2021.

În perioada celor cinci weekend-uri dedicate acestui eveniment, Bulevardul Independenţei (Castanilor) va fi închis circulaţiei autovehiculelor, iar ploieştenii sunt invitaţi să petreacă sfârşitul de săptămână într-un mod agreabil, cu momente de distracţie şi relaxare.

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti va organiza activităţi la care vor participa atât sportivi din cadrul clubului, cât şi tineri dornici să facă sport, sub supravegherea antrenorilor secţiilor. Vor fi demonstraţii sportive şi competiţii din diferite discipline, pe bulevard urmând să fie amplasate coşuri de baschet, mese de ping pong şi amenajate terenuri de fotbal.

Pentru weekend-ul 14-15 august, atât sâmbătă, cât şi duminică, sportivii secţiilor de baschet şi fotbal vor fi prezenţi pe bulevard în cursul dimineţii, începând cu ora 10.00. Ploieştenii care doresc să joace fotbal, baschet sau tenis de masă vor avea la dispoziţie echipamentul sportiv necesar pentru a practica aceste sporturi.

Altfel, „oferta” organizatorilor este extrem de variată, ploieştenii putând vizita şi descoperi „Târgul cu bunătăţi şi dichisuri”, în cadrul căruia vor fi amenajate standuri cu delicatese culinare, produse din lavandă sau diferite produse tradiţionale, dar şi să asiste, sâmbătă dimineaţă, de la ora 10.00, la spectacolul „Prostia Omenească”, propus micilor ploieşteni de Teatrul „Toma Caragiu” pe scena ce va fi amenajată la Rondul II de pe Bulevardul Castanilor. Tot sâmbătă, dar de la ora 19.30, actorii Teatrului „Toma Caragiu” vor susţine spectacolul „Majestic Estival”, un moment plin de eleganţă, dinamism şi energie pozitivă.

Vă aşteptăm pe bulevard!