Atleţii de la CSM Ploieşti, trei titluri de campioni naţionali obţinute pe „Cluj Arena”!

Atleţii de la CSM Ploieşti, trei titluri de campioni naţionali obţinute pe „Cluj Arena”!

Atleţii de la CSM Ploieşti se întorc cu trei titluri de campioni naţionali şi unul de vicecampioni naţionali de la Campionatele Naţionale de Seniori şi Tineret (U23), găzduite, ieri şi astăzi, de „Cluj Arena”!

Prezenţi în aceste zile la cea mai importantă competiţie naţională, sportivii pregătiţi de Augustin Iancu şi Robert Munteanu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor şi au urcat în şapte rânduri pe podiumul de premiere: de trei ori pe cea mai înaltă treaptă, o dată pentru medaliile de argint şi de trei ori graţie medaliilor de bronz cucerite.

Campion naţional de seniori a devenit din nou Petre Rezmiveş, în proba lui favorită, 100 metri plat, pe care a încheiat-o cu un nou record personal, 10.39 secunde, mai bun cu 4 sutimi decât precedentul. Aceeaşi performanţă a fost reuşită de ştafeta de 4×400 metri, care, în componenţa Mihai Vasiliu, Alexandru Geamănu, Constantin Andonii, Florin Nica, a făcut o cursă excelentă şi, cu timpul de 3.13.09 minute, s-a impus în faţa principalelor contracandidate, CSU Oradea şi CSŞ Ploieşti! Nu în ultimul rând, Cristian Roiban a devenit campion naţional de tineret în proba de 100 metri plat, aceeaşi în care a obţinut şi medalia de bronz la seniori.

Titlul de vicecampioni l-au obţinut componenţii ştafetei de 4×100 metri – Costin Homiuc, Petre Rezmiveş, Alexandru Terpezan, Cristian Roiban -, iar celelalte două medalii de bronz le-au revenit lui Mihai Vasiliu, la „tineret”, în proba de 400 metri garduri, şi ştafetei de 4×100 metri formată din Ovidiu Burcea, David Năstase, Alexandru Geamănu şi Florin Nica, la „tineret”.

Galerie foto: