Cupa României, „16”-imi: echipa de handbal seniori joacă, mâine, cu CSM Focşani!

Cupa României, „16”-imi: echipa de handbal seniori joacă, mâine, cu CSM Focşani!

La puţin mai mult de o lună de la ultimul meci oficial, jucat la mijlocul lunii aprilie, în cadrul Turneului Final al Diviziei A, echipa de handbal seniori a CSM Ploieşti revine, mâine, pe parchet pentru un meci contând, de data aceasta, pentru Cupa României Fan Courier.

Ediţia din acest an a competiţiei „KO” se dispută de-a lungul întregii săptămâni, iar mâine sunt programate meciurile din „16”-imile de finală, 11 la număr, în contextul în care primele 5 clasate din Liga Zimbrilor au primit wild card în această primă fază.

Băieţii noştri au o misiune extrem de dificilă, urmând să joace, de la ora 18.25, în Sala „Apollo”, din Bucureşti, în compania celor de la CSM Focşani 2007, care au încheiat Liga Zimbrilor din acest an pe poziţia a 5-a a clasamentului, cu o serie de opt victorii consecutive.

Pentru că Federaţia Română de Handbal a stabilit „ţintarul” celor trei tururi preliminare ale Turneului Final, să spunem că, în cazul în care băieţii noştri ar trece de CSM Focşani, ei ar da piept cu echipa care a devenit pentru a cincea oară consecutiv campioana României, Dinamo Bucureşti.

Lotul de jucători pe care staff-ul echipei noastre, format din Alexandru Roibu (delegat) şi Leonard Cristescu (antrenor), va conta mâine este următorul: Mihnea Mihăilescu, Adrian Tănăsescu, Mihail Ion (portari), Patrick Albu, Bogdan Năstase, Liviu Ene, Alexandru Ilie, Flaviu Mereu, Mihai Dragomir, Alexandru Pleşea, Alexandru Niţă, Alexandru Ghiţă, Alexandru Grigore, Răzvan Iacob şi George Stăncioiu (jucători de câmp).

Toate meciurile vor avea loc în Bucureşti, „16”-imile pe 24 mai, optimile de finală pe 25 mai şi sferturile de finală pe 27 mai, urmând ca Turneul Final să se desfăşoare în weekend-ul 29-30 mai.